top of page

Top 5 platforme cu acces la fotografii fără drepturi de autor

Iată cele mai bune site-uri web de fotografie de stoc care te asigură că ai și acces la imagini fără drepturi de autor.
Poate că ești un antreprenor în curs de dezvoltare care încearcă să găsească fotografii pe care să le adauge pe site-ul său. Indiferent de profesia ta, această listă cu cele mai bune site-uri web de fotografie de stoc te asigură că ai acces și la imagini gratuite, nu doar la cele cu plată.

1. Freerange


Odată ce te înregistrezi pe platformă cu un abonament gratuit la Freerange, mii de fotografii de înaltă rezoluție îți vor fi la îndemână fără costuri. Toate imaginile site-ului pot fi folosite pentru proiecte personale sau comerciale.

2. Unsplash

Unsplash este un proiect secundar inițiat de Crew, o agenție de marketing online, dar a devenit unul dintre cele mai mari și mai utilizate site-uri de găzduire de imagini cu și fără drepturi de autor. Are peste un milion de imagini care acoperă tot felul de subiecte. Platforma lucrează cu mii de colaboratorii care încarcă imagini din întreaga lume.

Pe măsură ce biblioteca de imagini a Unsplash a crescut, la fel a crescut și funcționalitatea sa de căutare și poți căuta în baza de date după culori, tendințe și multe altele.

3. Pexels

Pexels este un site web care vine în ajutorul tău cu o mulțime de fotografii care îți vor lua ochii.. Începută în 2015, aplicația a devenit o bibliotecă de fotografii de renume. Scopul este să ajute milioane de designeri, scriitori, artiști, programatori și alți creatori să aibă acces la fotografii pe care le pot folosi în scop personal.

Pexels este, de asemenea, unic prin faptul că nu afișează doar imaginile aflate pe site-ul web Pexels. De asemenea, externalizează imagini și de pe alte site-uri web de înaltă calitate, cum ar fi „Little Visuals”.

4. Flickr

Deși Flickr nu este dedicat imaginilor din domeniul public, se mândrește cu o bibliotecă extinsă de imagini. Flickr rămâne una dintre cele mai mari biblioteci de imagini de pe internet și, cu milioane de imagini de înaltă calitate, este puțin probabil să cauți ceva fără să găsești.

Singurul lucru de reținut cu Flickr este că nu toate imaginile de pe site sunt gratuite. Asigură-te că verifici detaliile imaginii înainte de a le adăuga pe site-ul tău web

5. Pixabay


Pixabay este un alt depozit de imagini care integrează imagini de pe alte site-uri de găzduire a imaginilor. Încearcă să adune cele mai bune imagini pentru uz personal sau comercial.41 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

留言


bottom of page