top of page

Top 5 fotografii sincronizate perfect

Fiecare fotograf știe cât de mult contează momentul când face o fotografie. Cum de a reușit un fotograf să fie în locul potrivit la momentul potrivit pentru aceste fotografii perfect sincronizate?

1. Fishing Man de Stephane Ducandas

Prima fotografie perfect sincronizată este una de Stephane Ducandas. Compoziția este cu adevărat unică, așa cum putem vedea deasupra și sub apă în același timp.


2. Inele olimpice de Luke MacGregor

În această imagine a inelelor olimpice, luna se aliniază, transformând cele cinci inele în șase, creând astfel un triunghi. Ceea ce face fotografia și mai bună este că luna și inelele au chiar aceeași dimensiune.

3. Femeia de pe plajă de Wilma Hurskainen

Este greu să găsești haine care să se potrivească perfect cu decorul în care te afli. Este ceva foarte rar, așa că momentul este la fel de important ca perspectiva. Fie că a fost o fotografie planificată sau spontană, jos pălăria fotografului.


4. Flamingii de Robert Haas

Această imagine surprinde o formă de flamingo creată chiar de un grup de flamingi. Cât de des se întâmplă așa ceva? Nu doar fotograful a avut un noroc incredibil și a surprins o sincronizare perfectă, dar a și reușit să obțină perspectiva corectă. Vederea de pasăre face posibil ca privitorul să aprecieze această fotografie unică și perfect sincronizată.


5. Călcând pe Lună de Frode Sandbech

Acest snowboarder folosește luna ca o piatră de temelie. Chiar arată de parcă ar fi conștient că este acolo. Capturarea unei astfel de fotografii depinde de plasarea și sincronizarea perfectă a fotografului.
2 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page