top of page

Secretele unui zâmbet fotogenic

Zilele trecute am vorbit despre cum să arăți grozav în fotografii, ce poziții să adopți în fața camerei și ai primit sfaturi și trucuri despre cum să fii mai fotogenic. Dar cum rămâne cu zâmbetul? Se spune că un zâmbet face cât o mie de cuvinte. Ei bine, dacă vorbim despre arta fotografică, un zâmbet va oferi lumină și culoare oricărei fotografii. De cele mai multe ori oamenii sunt atrași de zâmbetul din fotografie.

Fii natural/ă

Naturalețea reprezintă unul dintre cele mai importante secrete despre cum să arăți mereu bine în fotografii. Un zâmbet natural atrage întotdeauna privitorii. Îți sugerez să închizi ochii și să te gândești la ceva frumos. Vei observa că începi ușor să zâmbești. După aceea, deschide ochii și fă o poză. Vei observa imediat diferența dintre un zâmbet natural și un zâmbet forțat.

Încearcă diferite feluri de zâmbet

Unii oameni arată mai bine când își arată dinții atunci când zâmbesc, alții când îi ascund. Încearcă ambele variante pentru a vedea care dintre ele funcționează cel mai bine pentru tine. Înainte de a face o fotografie, exersează în fața unei oglinzi și decide care îți place mai mult.

Dă culoare buzelor

În caz de ești femeie și vrei ca zâmbetul tău să umple toată fotografia, dacă vrei să îți accentuezi buzele si zâmbetul, un ruj luminos va fi cel mai bun prieten al tău. Astfel vei atrage atenția privitorilor.

Fă-te să râzi

Este posibil să nu ai cea mai bună dispoziție să zâmbești. Atunci impune-ți acest lucru! Roagă fotograful să-ți spună o glumă, iar dacă este amuzantă, zâmbetul va apărea de la sine. De asemenea, poți încerca să te uiți în jur. Poate că ceva în jurul tău va părea amuzant și vei zâmbi.
Ultima metodă e reprezentată de râsul fals. Studiile au arătat că, dacă o persoană se forțează să râdă, ulterior va începe să o facă mai sincer și fără constrângere, exact pe principiul „pofta vine mâncând”.
16 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page