top of page

Rewire - design interior, echilibru, artăRewireID este o agenție de design interior creată în 2018 de către cinci creatori români care împărtășesc aceeași pasiune pentru artă și frumos. Proiectele noastre creează spații dincolo de pereți, te eliberează și te ghidează spre tot ce are de oferit viața.

Suntem partenerul dumneavoastră în proiecte de arhitectură și design interior. Răsfoiește portofoliul de proiecte, piese de mobilier de design, țesături și corpuri de iluminat și vei găsi medii frumoase, investiții inteligente și bunăstare.


Suntem aici pentru a-ți aduce toate acestea prin mijloacele unui design inteligent integrat, echipe de specialiști cu experiență în toate domeniile relevante. Suntem o agenție unică pentru proiectul tău, un furnizor care are o soluție personalizată pentru fiecare proiect.


 


 


 


Dragostea pentru culoare și texturi, precum și dorința noastră de a crea spații armonioase, duc la crearea de modele complete. Agenția RewireID gândește/regândește orice spațiu în cel mai eficient, creativ și funcțional mod, astfel încât să îndeplinească nevoile, viziunea și stilul de viață al persoanei care îl trăiește.

Succesul nostru determină exclusivitatea noastră, calitatea serviciilor și o abordare responsabilă a muncii întregii noastre echipe cu care împărtășim aceleași valori.


9 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page