top of page

REDUCERE de Black Friday: 20% discountBlack Friday vine în ajutorul tău perioada acesta. Și pentru ca lucrurile să fie cât mai ușoare, îți oferim un discount de 20% pentru ședințele foto de Crăciun. Locuri sunt limitate! Așadar, grăbește-te, înscrie-te la sesiunea foto de Crăciun și fii personajul principal în cele mai noi decoruri.

Ședințele foto au loc în studioul THE ART PLACE. Nu rata șansa aceasta. Înscrie-te la o sesiune de Crăciun și dă viața celor mai noi decoruri puse la dispoziție pentru tine. Ești pe mâini bune și ne vom asigura că vei străluci din fiecare unghi atât tu, cât și familia ta. Crăciunul vine la pachet cu dispoziție bună, așadar asigură-te că vei însoțit/ă la ședințele foto pentru și mai multă distracție în spiritul sărbătorilor.


Crăciunul este aproape! Nu mai sta pe gânduri. Programează-te acum pentru o sesiune foto de Crăciun alături de cei dragi. Fie că vii cu copiii, bunicii, rudele sau chiar animalul de companie, Crăciunul acesta va fi diferit! Și ce este mai frumos decât un album care va rămâne amintire de familie pentru eternitate?


Ai nevoie de un fotograf și ai întrebări?

Vrei să discutăm despre evenimentul tău?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul din link-ul de mai jos:
Fă ca iarna aceasta să fie altfel! Dacă vrei să vezi cum s-ar distrat și alții în sesiunile anterioare de fotografie fă un tur al galeriilor noastre și accesează secțiunea:43 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


bottom of page