top of page

Fotografia cu cele mai multe like-uri din toate timpurile


Te-ai întrebat vreodată câte like-uri are cea mai apreciată fotografie de pe Instagram? Trebuie să fii un adevărat erou sau să faci lucruri extraordinare pentru a strânge atâtea like-uri. Cum te-ai simți dacă la ultima ta poză postată ai primi 74 de milioane de like-uri (inimioare)? Cu siguranță este un sentiment unic.
Postarea cea mai apreciată din ianuarie 2023 este o fotografie a fotbalistului argentinian Lionel Messi și al coechipierilor săi care sărbătoresc câștigarea Cupei Mondiale FIFA 2022. Postarea a fost apreciată de peste 74 de milioane de conturi.

Dacă tot am vorbit despre cea mai apreciată imagine, hai să vedem ce fotografie era pe primul loc înainte să fie detronată de către legendarul Messi.

A doua cea mai apreciată imagine de pe Instagram este o fotografie cu un ou pe un fundal alb. Imaginea, realizată inițial de colaboratorul Shutterstock, Serghei Platanov, în 2015, a fost postată pe Instagram de specialistul în publicitate Chris Godfrey special pentru a strânge cel mai mare număr de aprecieri de pe Instagram. La momentul scrierii, oul are peste 59 de milioane de aprecieri.

Dacă tot am menționat mai sus de detronări, cu câțiva ani în urmă (2019) Kylie Jenner și copilul ei Stormi au avut cea mai apreciată fotografie (18 milioane) pe Instagram, ceea ce a inspirat un director de publicitate să vadă dacă un ou - oul de mai sus - ar putea primi mai multe aprecieri. A funcționat. Și a funcționat până pe 20 decembrie 2022, când Messi a detronat acest „autoportret” celebru în lume.
25 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page