top of page

Christmas Collection - The ART Place îți oferă 10% discount


Pentru ședințele de Crăciun, studioul foto The ART Place oferă un discount de 10% la toate articolele brandului „Mon Petit Jo”, inclusiv la articolele special create pentru Crăciun. Această ofertă este valabilă doar pentru clienții care au rezervat ședințele de Crăciun.

Crăciunul este aproape! Nu mai sta pe gânduri. Programează-te acum pentru o sesiune foto de Crăciun alături de cei dragi. Fie că vii cu copiii, bunicii, rudele sau chiar animalul de companie, Crăciunul acesta va fi diferit! Și ce este mai frumos decât un album care va rămâne amintire de familie pentru eternitate?


Ai nevoie de un fotograf și ai întrebări?

Vrei să discutăm despre evenimentul tău?

Nu ezita să mă contactezi folosind formularul din link-ul de mai jos:

Fii în centrul atenției și bucură-te de un decor de neuitat. Anul acesta îți punem la dispoziție nu unul, ci mai multe decoruri care te vor face să simți cu adevărat magia Crăciunului.
Pentru că voi deja vă pregătiți de ședințele foto de sărbători, am decis să lansăm din timp mini colecția de Crăciun „Mon Petit Jo”. Puteți găsi outfituri complete pentru cei mici începând de la 1 – 3 luni până la 8 anișori.


 


Fă ca iarna aceasta să fie altfel! Dacă vrei să vezi cum s-ar distrat și alții în sesiunile anterioare de fotografie fă un tur al galeriilor noastre și accesează secțiunea: 


 


 


 


 


 


13 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page