top of page

Cel mai bun rucsac pentru fotografi în 2023

Ce marcă este cea mai bună, de cât spațiu ai nevoie etc.? S-ar putea să crezi că-ți poți pune camera în vechiul rucsac aflat în partea de jos a dulapului, dar gențile dedicate pentru cameră oferă o serie de avantaje pentru a păstra echipamentul în siguranță. Rucsacurile pentru cameră sunt dotate cu separatoare interioare căptușite care pot fi rearanjate, permițându-ți să modelezi interiorul genții în jurul echipamentului tău.

Cum să alegi cele mai bune rucsacuri
Există o mulțime de tipuri diferite de genți pentru cameră. Indiferent de tipul pe care îl alegi, o geantă bună ar trebui să ofere suficient spațiu interior, să fie confortabil de transportat pentru perioade lungi de timp și să fie suficient de rezistentă pentru a rezista vremii nefavorabile.

Cel mai bun rucsac pentru fotografi în 2023: Manfrotto Pro Light Multiloader Backpack M


Caracteristici:
  • 35,5 x 26 x 54 cm dimensiuni exterioare

  • spațiu pentru 2 camere și 8 lentile

  • Compartiment pentru laptop 15 in


Acest rucsac excepțional a câștigat cinci stele în recenzii, iar pentru fotografii cu experiență, este aproape perfect. Există mult spațiu pentru kit-ul tău, cu dimensiuni de 35,5 x 26 x 54 cm, dar prin ce se diferențiază este funcționalitatea cu acces rapid. Fermoarul unic care se desfășoară de-a lungul exteriorului poate fi deschis în numeroase moduri diferite oferind acces flexibil la panourile laterale și la secțiunea frontală.

Hamul distribuie bine greutatea și îl face ușor de transportat. Cu excepția cazului în care echipamentul tău este cu adevărat mic și dorești o geantă mai puțin voluminoasă, rucsacul Manfrotto Pro Light Multiloader M este o alegere extrem de convingătoare pentru orice fotograf.

Pro:
  • O mulțime de compartimente

  • Materiale de calitate

  • Puncte de acces multiple


Contra:
  • Va deveni foarte greu dacă îl umpli până la refuz

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page