top of page

Cei mai renumiți fotografi din lume: Tim Flach

Actualizată în: 8 dec. 2022Te-ai întrebat vreodată „cine sunt cei mai faimoși fotografi din lume?”. Salvador Dalí a spus odată: „Un artist adevărat nu este cel care este inspirat, ci unul care îi inspiră pe alții”. Totuși, când vine vorba de fotografie, inspirația poate fi o bătaie de cap.

Știm cu toții că uneori este dificil să rămânem în contact cu latura noastră creativă, mai ales când suntem copleșiți de sarcinile zilnice sau ne simțim blocați într-o rutină.
Dacă observi că muzica ta preferată sau cel mai iubit regizor de film nu-ți mai stârnește imaginația, este timpul să-ți îndrepți atenția către clasici, acei nemuritori ai tuturor timpurilor: celebrii fotografi care au „zguduit” lumea. Și pentru că nu putem să vorbim despre toți în aceeași zi, îi vom lua pe rând:


📸 Tim Flach

Născut pe 16 aprilie 1958, Tim Flach este specializat în fotografia animalelor și este, de asemenea, implicat în conservarea faunei sălbatice.
Până acum, a publicat cinci cărți:
  • Equus (2008)

  • Dog Gods (2010)

  • More Than Human (2012)

  • Evolution (2013)

  • Endangered (2017)

Printre subiectele sale preferate de fotografiat se numără câinii, caii, tigrii, urșii, păsări răpitoare.


     


 


 


 


 Știai că…?


Una dintre primele serii de fotografii cu animale ale lui Flach care a obținut recunoaștere a fost „Lilieci cu fructe”.


Flach a decis că liliecii arată mult mai bine „cu ochii deasupra picioarelor”, iar rezultatul (vezi imaginea de mai sus) a fost uimitor.
4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page