top of page

Cei mai renumiți fotografi din lume: Gregory CrewdsonTe-ai întrebat vreodată „cine sunt cei mai faimoși fotografi din lume?”. Salvador Dalí a spus odată: „Un artist adevărat nu este cel care este inspirat, ci unul care îi inspiră pe alții”. Totuși, când vine vorba de fotografie, inspirația poate fi o bătaie de cap.

Știm cu toții că uneori este dificil să rămânem în contact cu latura noastră creativă, mai ales când suntem copleșiți de sarcinile zilnice sau ne simțim blocați într-o rutină.
Dacă observi că muzica ta preferată sau cel mai iubit regizor de film nu-ți mai stârnește imaginația, este timpul să-ți îndrepți atenția către clasici, acei nemuritori ai tuturor timpurilor: celebrii fotografi care au „zguduit” lumea. Și pentru că nu putem să vorbim despre toți în aceeași zi, îi vom lua pe rând:


📸 Gregory Crewdson

Gregory Crewdson este unul dintre cele mai importante nume când vine vorba de fotografia contemporană.

Născut pe 26 septembrie 1962 (SUA), stilul lui vizual este inconfundabil. Are un simț aparte, foarte puternic.

Subiecții lui Crewdson sunt rar fotografiați în prim-plan. În schimb, sunt văzuți de la distanță, cumva înstrăinați și singuri, surprinși în mare parte în liniștea lor.

 


 


 


 


 


 Știai că…?

Există mai mult de câteva lucruri care fac stilul lui Gregory distinctiv, dar unul dintre cele mai importante este lumina.

Iată ce împărtășește autorul publicului despre asta:
Mereu am fost fascinat de condiția poetică a amurgului. Prin calitatea sa transformatoare. Puterea sa de a transforma obișnuitul în ceva magic și parcă venit de pe altă lume.
7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page