top of page

Cei mai renumiți fotografi din lume: Erwin Olaf

Te-ai întrebat vreodată „cine sunt cei mai faimoși fotografi din lume?”. Salvador Dalí a spus odată: „Un artist adevărat nu este cel care este inspirat, ci unul care îi inspiră pe alții”. Totuși, când vine vorba de fotografie, inspirația poate fi o bătaie de cap.

Știm cu toții că uneori este dificil să rămânem în contact cu latura noastră creativă, mai ales când suntem copleșiți de sarcinile zilnice sau ne simțim blocați într-o rutină.
Dacă observi că muzica ta preferată sau cel mai iubit regizor de film nu-ți mai stârnește imaginația, este timpul să-ți îndrepți atenția către clasici, acei nemuritori ai tuturor timpurilor: celebrii fotografi care au „zguduit” lumea. Și pentru că nu putem să vorbim despre toți în aceeași zi, îi vom lua pe rând:


📸 Erwin Olaf

Nu mulți fotografi contemporani sunt atât de controversați și provocatori ca Erwin Olaf. Artistul olandez este cunoscut atât pentru latura comercială, cât și pentru munca sa personală.

„Grief”, „Rain”, „Hope” și „Royal Blood” sunt cele mai cunoscute proiecte ale sale, adevărate reprezentări ale stilului său vizual.

Compozițiile teatrale, narațiunile complexe, iluminarea dramatică sunt toate lucruri care pot fi observate cu ușurință în lucrările sale.

 


 


 


 


 


 Știai că…?


În seria sa fotografică „Hope” (Speranță), autorul a fost inspirat de iluzia visului american și de cât de fragili pot fi oamenii.


8 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page