top of page

Cei mai renumiți fotografi din lume: Dominique Issermann

Actualizată în: 9 dec. 2022

Te-ai întrebat vreodată „cine sunt cei mai faimoși fotografi din lume?”. Salvador Dalí a spus odată: „Un artist adevărat nu este cel care este inspirat, ci unul care îi inspiră pe alții”. Totuși, când vine vorba de fotografie, inspirația poate fi o bătaie de cap.

Știm cu toții că uneori este dificil să rămânem în contact cu latura noastră creativă, mai ales când suntem copleșiți de sarcinile zilnice sau ne simțim blocați într-o rutină.
Dacă observi că muzica ta preferată sau cel mai iubit regizor de film nu-ți mai stârnește imaginația, este timpul să-ți îndrepți atenția către clasici, acei nemuritori ai tuturor timpurilor: celebrii fotografi care au „zguduit” lumea. Și pentru că nu putem să vorbim despre toți în aceeași zi, îi vom lua pe rând:


📸 Dominique Issermann

Issermann este un fotograf francez care se concentrează în principal pe genurile de fotografie de modă și de publicitate. Este cunoscută și pentru portretele alb-negru, care sunt atât de puternice prin însăși simplitatea lor.


Opera ei a fost comparată cu pictorii Renașterii și e admirată de mulți.

Issermann a fotografiat o serie de vedete emblematice precum Catherine Deneuve, Gérard Depardieu, Isabelle Adjani, Marion Cotillard și Léa Seydoux.

 


 


 


 


Știai că…?

Subiectul ei preferat de fotografiat a fost cântărețul, poetul și romancierul canadian de renume mondial Leonard Cohen.


10 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page