top of page

Cei mai renumiți fotografi din lume: David LaChapelleTe-ai întrebat vreodată „cine sunt cei mai faimoși fotografi din lume?”. Salvador Dalí a spus odată: „Un artist adevărat nu este cel care este inspirat, ci unul care îi inspiră pe alții”. Totuși, când vine vorba de fotografie, inspirația poate fi o bătaie de cap.

Știm cu toții că uneori este dificil să rămânem în contact cu latura noastră creativă, mai ales când suntem copleșiți de sarcinile zilnice sau ne simțim blocați într-o rutină.
Dacă observi că muzica ta preferată sau cel mai iubit regizor de film nu-ți mai stârnește imaginația, este timpul să-ți îndrepți atenția către clasici, acei nemuritori ai tuturor timpurilor: celebrii fotografi care au „zguduit” lumea. Și pentru că nu putem să vorbim despre toți în aceeași zi, îi vom lua pe rând:


📸 David LaChapelle

Acum să revenim la fotografia contemporană, la lucrările incredibile ale lui David LaChapelle, un fotograf de modă recunoscut la nivel internațional.

Imaginile lui au un stil atât de distinctiv încât este greu să nu recunoști fotograful odată ce le vezi.

O adevărată explozie de culoare, fotografiile sale seamănă adesea cu tablouri.

Subiecții săi sunt adesea faimoși: Madonna, Whitney Houston, Nicki Minaj, Miley Cyrus și Lady Gaga sunt doar câteva dintre vedetele care au pozat pentru David LaChapelle.

 


 


 


 


 


 


 Știai că…?

În ciuda stilului său comercial, plin de patos, uneori haotic, acest fotograf pare să fie destul de echilibrat în viața reală.
În 2006, a părăsit Los Angeles pentru a începe o nouă viață: s-a mutat într-o zonă mai izolată din Hawaii și s-a apucat de agricultură.

7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page