top of page

Cei mai renumiți fotografi din lume: Tim Walker

Actualizată în: 28 sept. 2022Te-ai întrebat vreodată „cine sunt cei mai faimoși fotografi din lume?”. Salvador Dalí a spus odată: „Un artist adevărat nu este cel care este inspirat, ci unul care îi inspiră pe alții”. Totuși, când vine vorba de fotografie, inspirația poate fi o bătaie de cap.

Știm cu toții că uneori este dificil să rămânem în contact cu latura noastră creativă, mai ales când suntem copleșiți de sarcinile zilnice sau ne simțim blocați într-o rutină.

Dacă observi că muzica ta preferată sau cel mai iubit regizor de film nu-ți mai stârnește imaginația, este timpul să-ți îndrepți atenția către clasici, acei nemuritori au tuturor timpurilor: celebrii fotografi care au „zguduit” lumea. Și pentru că nu putem să vorbim despre toți în aceeași zi, îi vom lua pe rând:


📸 Tim Walker

Un fotograf de modă care admite public că brandurile nu îl interesează.

Munca lui Tim Walker depășește limitele obișnuite ale creativității. Reprezintă pur și simplu o „imaginație sălbatică”.

Un avion prăbușindu-se într-o sufragerie, lebede uriașe, farfurii zburătoare sunt doar câteva dintre minunile suprarealiste pe care le vei descoperi atunci când îi vei răsfoi portofoliul.

Tim Walker a fotografiat un număr mare de actori, designeri și regizori de renume mondial. Printre aceștia se numără: Tilda Swinton, Helena Bonham Carter, Emma Watson, Vivienne Westwood, Tim Burton și David Lynch.


 


 


 


 


Știai că…?

Una dintre cele mai faimoase ședințe foto ale lui Tim Walker o prezintă pe Cate Blanchett în rolul Micului Prinț ? – această serie merită cu siguranță văzută!


22 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page