top of page

Cea mai bună cameră pentru astrofotografie în 2023

Dacă intenționezi să fotografiezi cerul nocturn, vei avea nevoie de cea mai bună cameră pentru astrofotografie. Acest tip de fotografie pe timp de noapte este o sarcină dificilă.
Cu toate acestea, dacă ai răbdare, rezultatele pot fi spectaculoase. Folosirea unei camere pentru a documenta splendoarea cerului nopții este plină de satisfacții, ca să nu mai vorbim că acest lucru dă dependență, într-un sens pozitiv, desigur.

Cum să alegi cea mai bună cameră pentru astrofotografie
În mod ideal, camera va fi adecvată mediului în care e folosită, va fi ușor de manevrat în întuneric și chiar va putea fi folosită chiar dacă porți mănuși. Unele camere de ultimă generație au butoane iluminate care se pot dovedi utile, dar vei avea nevoie de o modalitate de a obține o focalizare clară.

Pentax K-1 II

Deși sunt unele dintre cele mai competitive modele DSLR format APS-C de pe piață, Pentax este, din păcate, foarte puțin promovat în România.

  • Senzor full-frame de 36,4 MP

  • ISO 100-819.200

  • full frame cu stabilizare pe 5 axe

  • GPS cu Astrotracer

  • Butoane iluminate


Pentax K1-II este perfect potrivit pentru experiențele cu lumină scăzută. Este un DSLR robust, rezistent la intemperii, cu ecran cu unghi variabil și butoane iluminate. Este, de asemenea, un aparat de fotografiere full-frame de 36,4 MP de înaltă rezoluție, care se mândrește cu o gamă dinamică excelentă și performanță la lumină scăzută.

Pentax prezintă funcția „Astrotracer” care utilizează datele GPS pentru a se potrivi cu poziția stelelor de pe cer și mută senzorul camerei pentru a contracara rotația Pământului în consecință și, prin urmare, ne ajută să remarcăm acele stele frumoase și clare. Mai simplu spus, nicio altă funcție a camerei concepută pentru astrofotografie nu poate maximiza luminozitatea și claritatea imaginii mai bine decât Astrotracer.

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Yorumlar


bottom of page