top of page

Care este cea mai bună vreme pentru a fotografia?

Care este vremea cea mai bună pentru fotografie: o zi ploioasă, o zi însorită sau o zi înnorată? Unii ar putea spune o zi însorită, în timp ce alții spun să nu mergi la fotografiat în niciuna din aceste zile.

Există, desigur, motive convingătoare pentru fiecare răspuns. Ca fotograf, probabil că înțelegi cum vremea afectează calitatea fotografiilor tale și ai foarte puțin control asupra acesteia!

Verifică prognoza meteo

Ei bine, uneori a verifica vremea te va ajuta să fii mai bine pregătit pentru fotografiere. Dacă, de exemplu, plănuiești o filmare în această duminică și cauți cea mai bună vreme pentru fotografie, verifică prognoza meteo pe goweatherforecast.com pentru a ști dacă va ploua, va ninge (mai există zăpadă?) sau va fi furtună.

Zilele înnorate

Oamenii evită de obicei să facă fotografii în aer liber în zilele înnorate din cauza condițiilor de iluminare. Cu toate acestea, acele zile fără soare îți pot oferi fotografii impresionante și diferite.
Ai încercat vreodată? Ieși afară și fă asta. Vei fi surprins de fotografiile pe care le vei face. Norii acționează ca un filtru mare care generează lumină moale și uniformă. Umbrele dure pe care le vezi uneori în imaginile tale însorite pur și simplu nu vor mai fi acolo.

Care este vremea cea mai bună pentru fotografie?

O zi înnorată poate fi cea mai bună vreme pentru fotografierea unor scene mai mici, prim-planuri și portrete. Peisajele nu sunt recomandate în acest gen de vreme.

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page