top of page

Ei sunt SUPRAVIEȚUITORII comerțului cu carne de câineCâinii prezentați în acest articol au fost salvați din comerțul cu carne de câine din Coreea de Sud de către „Humane Society International”. Acești câini erau crescuți în ferme de carne de câine pentru a fi consumați de către oameni. (www.sophiegamand.com)

Se estimează că aproximativ 2,5 milioane de câini sunt încă crescuți în captivitate, în condiții îngrozitoare în mii de ferme. Toți câinii dintr-o fermă au fost salvați și transportați cu avionul în Canada, unde au trecut prin carantină, verificare și reabilitare. După salvarea lor, toți au fost adoptați și acum trăiesc alături de familiile iubitoare la care visau.
În ciuda sondajelor de opinie care arată constant că marea majoritate a sud-coreenilor nu mănâncă și nu va mânca acest tip de carne, industria cărnii de câine din Coreea de Sud este încă foarte activă. De fapt, Coreea de Sud este singura țară cunoscută care crește intensiv câini pentru consum uman. Se estimează că 1 milion de câini sunt crescuți în fiecare an special pentru carnea lor și ținuți în condiții crude și îngrozitoare. Multă vreme, industria cărnii de câine a susținut că unii câini, și anume amestecul dintre rasele Tosa și Jindo, sunt câini fără suflet care nu sunt capabili să fie animale de companie și, prin urmare, sacrificarea lor este acceptabilă. Acest mit persistă și astăzi, din păcate.

 


 


 


 


 


Această serie de fotografii a fost creată în parteneriat cu „Humane Society Internationa” și prezintă câini care au fost salvați din fermele și piețele de carne din Coreea de Sud. Seria este concepută pentru a schimba percepția publicului, arătând sufletul acestor câini, influențând factorii de decizie politică și construind un impuls național și internațional în sprijinul campaniei de a pune capăt comerțului cu carne de câine.


 


 


 


 


 


Sfârșitul comerțului cu carne de câine poate deveni realitate. Poate că aceste portrete vor sprijini munca tuturor activiștilor pentru animale și vor face o schimbare în percepția celor care îi chinuie și le răpește libertatea.


25 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page