top of page

Cei mai renumiți fotografi din lume: Gregory Colbert

Actualizată în: 6 oct. 2022Te-ai întrebat vreodată „cine sunt cei mai faimoși fotografi din lume?”. Salvador Dalí a spus odată: „Un artist adevărat nu este cel care este inspirat, ci unul care îi inspiră pe alții”. Totuși, când vine vorba de fotografie, inspirația poate fi o bătaie de cap.

Știm cu toții că uneori este dificil să rămânem în contact cu latura noastră creativă, mai ales când suntem copleșiți de sarcinile zilnice sau ne simțim blocați într-o rutină.

Dacă observi că muzica ta preferată sau cel mai iubit regizor de film nu-ți mai stârnește imaginația, este timpul să-ți îndrepți atenția către clasici, acei nemuritori ai tuturor timpurilor: celebrii fotografi care au „zguduit” lumea. Și pentru că nu putem să vorbim despre toți în aceeași zi, îi vom lua pe rând:

📸 Gregory Colbert


G. Colbert este un fotograf și regizor canadian. Este, de asemenea, autorul cărții „Ashes & Snow”, o serie de fotografii, filme documentare și peisaje sonore cu un stil artistic distinctiv, care descriu legătura om-animal într-un mod cu totul și cu totul deosebit. Expoziția are și o casă - The Nomadic Museum.

Dacă ești unul dintre cei care cred că, în calitate de ființe umane, nu ar trebui să încetăm niciodată să explorăm, atunci probabil vei găsi cuvintele lui Gregory Colbert cu adevărat inspiraționale:

„Am fost trântit la pământ de un elefant, aproape mâncat de un cașalot, călcat în picioare de un rinocer, îmbrățișat de un jaguar, urmărit de un hipopotam, pus în genunchi de către malarie... dar am putut să evit cel mai mare pericol dintre toate. Nu înceta niciodată să explorezi lucrurile pe care le iubești sau care te fac să deschizi ochii!”


 


 


 


 


 


 


Știai că…?


Expoziția și muzeul au fost vizitate de peste 10 milioane de oameni. Asta o face cea mai frecventată expoziție din istorie realizată de un artist în viață.

17 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page