top of page

Bine ai venit în lumea realismului magic! - 25 de lucrări care te vor inspiraArtistul canadian Robert Gonsalves, adeptul realismului magic, ne spune că totul este posibil și că e bine să avem imaginație, să visăm. Până la urmă asta ne propune arta, nu? O portiță de scăpare, o gură de aer proaspăt, o revelație.

Când oamenii folosesc termenul de „realism magic”, de obicei se referă doar la „magie” și uită de „realism”, în timp ce realismul magic funcționează doar când magia este înrădăcinată în real. Este vorba despre ambele concepte. Nu este doar un moment de poveste. Este suprarealismul care provine din real.

Creațiile sale te fac uneori să pui la îndoială ceea ce știi deja. Așa că urmează să vezi niște imagini care te vor face să ieși din cotidian, care îți vor propune un alt fel de a fi, de a simți.

Fiecare tablou are o poveste de spus: unele sunt pline de mister, altele te poartă pe culmile visării etc. Asemenea unei iluzii optice, poți privi tabloul din mai multe unghiuri. Cu siguranță întâlnirea cu Salvador Dalí și René Magritte a influențat viitorul artist care nu a uitat, totuși, să se dezvăluie și pe el însuși.
Aruncă o privire la incredibilele lucrări de artă de mai jos care te vor face să pierzi noțiunea timpului:


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Care este preferata ta?
20 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


bottom of page