top of page

5 aplicații de editare pentru telefon pe care le vei adora

Actualizată în: 6 sept. 2022


Majoritatea oamenilor își folosesc telefonul pentru a face fotografii. Dacă intri în galeria oricărui telefon sigur vei găsi o mulțime de poze care fie au fost postate, fie urmează să vadă lumina internetului, fie sunt păstrate ca amintiri. Și pentru că vrem cele mai frumoase amintiri, unele poze au nevoie de câteva retușuri: o lumină mai bună, un filtru potrivit etc.

Dacă te gândești că trebuie să existe și altceva în afară de camera foto care să îi oblige pe oameni să continue să-și folosească dispozitivul mobil pentru a face fotografii, ai dreptate.


Desigur, nu putem ignora calitatea camerelor telefoanelor performante, dar aplicațiile sunt cele care fac pozele cu adevărat frumoase. Cu aplicația potrivită poți să creezi exact acea imagine pe care o ai în minte.

Deci, ce aplicații sunt potrivite pentru tine? Din fericire, există aplicații care răspund aproape tuturor nevoilor de editare a imaginilor.

Iată 5 aplicații mobile de editare a imaginilor care ar trebui să răspundă majorității – dacă nu tuturor – nevoilor tale. În plus, fiecare aplicație este compatibilă atât cu sistemul de operare iOS, cât și Android.

1. Adobe Lightroom CC

Versiunea gratuită a aplicației Lightroom CC îți oferă aproape tot ce îți poți dori: ajustări de expunere, culoare, ton și contrast, bulk editing, opțiuni de organizare și partajare a fișierelor etc.
Dacă optezi pentru abonament, vei avea acces la ajustări selective, reglarea perspectivei, raw file editing și stocare în cloud.

Interfața Lightroom CC a fost adaptată relativ bine la ecranele tactile, dar ar trebui să pară familiară și celor care sunt obișnuiți să folosească versiunea desktop.


2. SnapSeed

SnapSeed se bucură de o popularitate aproape universală și nu doar pentru că este disponibil atât pe iOS, cât și pe Android, ci pentru că este, de asemenea, o aplicație gratuită.

O aplicație gratuită care pune la dispoziție: editare cu o singură atingere care chiar funcționează, amplificare pentru portrete, conversie alb-negru, reglare de perspectivă și multe altele. Indiferent de nivelul tău de calificare, SnapSeed are tot ce ai nevoie. Gratuit!


3. Touch ReTouch

Dacă ești în căutarea unei aplicații care are abilitatea aplicației Photoshop de a șterge obiecte nedorite dintr-o imagine, oprește-te din căutat. Ai găsit Touch ReTouch! O poți folosi pentru a elimina tot ce te deranjează, de la firele telefonice până la coșurile enervante de gunoi din spatele tău - orice nu vrei să apară în fotografia ta consideră ca fiind dispărut deja.

Touch ReTouch oferă o serie de instrumente avansate de selecție și clonare pentru a te ajuta să-ți rafinezi editările. Aplicația este suficient de inteligentă pentru a elimina liniile întregi sau parțiale cu o singură mișcare.


4. SKWRT

Dacă ai o înclinație pentru fotografa arhitecturală, clădiri impresionante, zgârie-nori etc., sigur îți va plăcea SKWRT. Această aplicație remediază atât distorsiunile orizontale, cât și cele verticale dintr-o singură glisare.

Achizițiile în aplicație pentru diferite opțiuni par inutile, dar nu sunt extrem de costisitoare dacă vrei să le cumperi.


5. Instagram

Instagram nu face nimic extraordinar, dar a evoluat și a ajuns la stadiul de aplicație competentă de editare a imaginilor. Cu ajutorul platformei poți controla contrastul, saturația, luminozitatea, luminile și umbrele - toate lucrurile de bază.

Există, de asemenea, o funcție de „tilt-shift” („înclinare-deplasare”) care focalizează o secțiune a unei fotografii și le estompează pe restul. Și există și filtrele populare care au ajutat la propulsarea aplicației Instagram și care i-au adus atâta recunoaștere. Dar acum, cu funcțiile de editare ale aplicației, poți personaliza acele filtre după cum dorești.După cum spuneam și la început, există ceva pentru toată lumea atunci când vine vorba de aplicații de editare. Cele enumerate aici reprezintă doar o mică parte din macrocosmosul aplicațiilor disponibile, dar cu siguranță una dintre aceste aplicații se va potrivi bine cu stilul tău.
73 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page